12 Oct
12Oct

פתיתים מוכנים הם יופי של מרכיב בסיסי לפשטידה. אפשר להוסיף ירקות, ביצים, גבינות ולהכין פשטידות מושלמות. הטונה היא המצרך הכי זמין וקיים שיש אצלי במזווה. אז הנה פשטידת פתיתים עם טונה נה נה


אז מה צריך?

שתי כוסות פתיתים מבושלים

כוס גרעיני תירס

1 גביע קוטג'

2 ביצים

50 גר' גבינה צהובה מגוררת

2 כפות גבינה מפוררת בולגרית 

או מלוחה(לא חובה)

קופסת טונה קטנה ללא השמן

מלח, פלפל, אגוז מוסקט (לא חובה), 

מעט שמן ,לא משנה איזה

מה צריך לעשות? 

מחמים תנור ל180 מעלות.

מערבבים את כל החומרים, 

משמנים תבנית אפייה ומעבירים 

את התערובת לתבנית. אפשר גם בתבנית שקעים

מכניסים לתנור בערך 40 דק'.  

הצעות לתחליפי מרכיבים חסרים:

כוס חלב או גביע גבינה לבנה במקום קוטג'

גבינות קשות שונות במקום הצהובה והמלוחה.

 (לפי הכמות הרשומה)

במקום טונה: חצי כוס ירקות כמו אפונה, 

קישוא, או תוספת תירס. 


אולי יעניין אותך גם: פאי רועים משאריות פירה או פשטידת שאריות מפנקת


"אוכל לא אוהבים, אוכל אוכלים"

אמא פולניה



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.