לירקות מוקפצים ולבחירה :
1 גזר חתוך לגפרורים,
1 קישוא חתוך לגפרורים,
רבע כרוב חתוך לפסים דקים
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
1 גמבה חתוכה לפסים דקים
אפשר להוסיף: פיסות חזה עוף, תירס, פטריות, פלפל חריף.
תבלינים: שמן, סויה, רוטב טריאקי, שן שום,
5 טיפות שמן שומשום.
אז מה צריך לעשות?
לטגן בצל במעט שמן עד הזהבה,
להוסיף שן שום קצוצה, כרוב ופטריות.
לערבב עד הזהבה.
להוסיף את שאר הירקות (וגם את חזה העוף אם רוצים),
להוסיף 3 כפות רוטב טריאקי, וכפית סויה.
לערבב כל הזמן,
לתקן תיבול ולבסוף להוסיף את הפתיתים המוכנים.
להגיש חם, אפשר לטפטף כמה טיפות
שמן שומשום אם יש לפני ההגשה.
אולי יעניין אותך גם: מה אפשר לעשות משאריות של פסטה? או איך אפשר שיהיו לי עשבי תיבול בבית כל הזמן?
"אין אהבה עמוקה יותר מאהבת המזון"
ג'ורג' ברנרד שו