27 Dec
27Dec

פחמימות חברים פחמימות מהממות ומחממות! למי אין פסטה בבית לפחות פעמיים בשבוע? אוכל בסיסי וכל כך אהוב. עם רוטב אדום או לבן או עם תוספות, אפוי או מבושל. אין ספור הצעות להגשה. ואם נשארה קצת פסטה מאתמול ואף אחד לא מסתכל עליה? כמה פעולות פשוטות והיא מקבלת מראה חדש, טעם חדש ומנה חדשה מופיעה על הצלחת. לפסטה מבושלת תמיד אפשר להוסיף רוטב עגבניות או אלפרדו או פסטו או פשוט להקפיץ אותה עם קצת שמן זית ושום. אפשר להוסיף פסטה מוכנה לסלט והופ, יש סלט פסטה משגע בכלום עבודה. אם מוסיפים אותה לירקות מוקפצים, יש "מוקפצטה" מזינה וחיננית. אפשר להוסיף שאריות פסטה למרק במקום אטריות, אפשר להכין ממנה פשטידת פסטה, אפשר להכין תבשיל רצועות בשר חורפי עם פסטה, ואפשר להפוך אותה לחטיף ביסלי בטעמים אהובים. יאללה לעבודה.



"אף אחד לא מרגיש לבד כשהוא אוכל ספגטי; זה דורש יותר מדי תשומת-לב."

 כריסטופר מורלי

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.