עם פירורי הלחם הביתיים הללו, השניצל שלכם כבר לא יהיה אותו הדבר. הם הופכים כל שניצל למלך השניצלים. וכל שימוש בפירורי הלחם הללו יגרום להתמכרות.
אז מה צריך?
אוספים שאריות של לחם.
(שומרים במקום יבש ללא לחות, כדי שלא ייווצר עובש).
נותנים ללחם להתייבש לחלוטין,
מרגיש ממש כמו אבן ביד.
(אם לא רוצים לחכות עד הייבוש ניתן לייבש בתנור,
חותכים לחתיכות קטנות ואופים הרבה זמן
בערך שעתיים על חום נמוך מאד.
כשמרגיש יבש וקשה ולא שרוף, זה מוכן).
אז מה עושים?
את השאריות היבשות מכניסים למעבד מזון עם הסכין של המגרדת.
זו שמגרדים בה גבינה, בצל, ירקות.
מגרדים עד דק.
זהו. מוכן.
את פירורי הלחם יש לשמור במקום יבש.
אפשר להוסיף לתערובת: שומשום, אבקת שום, מלח, פלפל שחור גרוס.
"כל מילותינו פירורים שנפלו משולחן מחשבותינו "
חליל ג'ובראן