13 Oct
13Oct

בפעם הראשונה שאכלתי סלט טוסט זה היה בבית קפה, וזה היה פשוט גאוני. גם סלט, גם בריא, וגם הלחם שסופג את כל הטעמים של הרוטב. פשוט מושלם.


אז מה צריך?

כל ירק שקיים במקרר / שאוהבים בסלט

שאריות של לחם 

(לחם מקמח מלא, בגט, לחמניות, פיתה, חלה)

גבינה צהובה / בולגרית / מלוחה

חמאה או שמן זית

מעט אבקת שום או שן שום אחת חתוכה לשניים

מלח, פלפל

שמן זית 

לימון


אז מה צריך לעשות?

לחתוך את הירקות לגודל אחיד

 (קוביות / מקלונים / קצוץ - איך שאוהבים)

להכין טוסט מהלחם והגבינה למרוח 

מעט חמאה משני צידי הטוסט. 

לפזר מעט אבקת שום. 

(את שן השום אפשר לשפשף על הפרוסה)

כשהטוסט מוכן יש לחתוך אותו 

לריבועים קטנים עסיסיים

לתבל את הירקות, 

לערבב ולפזר מעל את קוביות הטוסט.

יאמי


"אמור לי מה אתה אוכל ואומר לך מי אתה"

 אנתלם ברייה סאברין

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.