אם נשארו כמה גרגרי חומוס מבושלים חסרי תעסוקה
(אולי מקופסת שימורים או שאריות של גרגרי חומוס מבישול קודם
אפשר גם שאריות של גרגרי חומוס מהחמין)
אפשר להכין מהם יופי של מילוי לסמבוסק חומוס.
אז מה צריך?
כוס גרגרי חומוס מבושלים
חצי בצל קצוץ
תבלינים לפי הטעם
(מומלץ מעט כורכום, כמון, פפריקה, מלח)
מעט שמן לטיגון
אז מה צריך לעשות?
לטגן את הבצל הקצוץ
להוסיף את גרגרי החומוס
אחרי שהבצל הזהיב ולערבב
לתבל במעט תבלינים ולערבב
לטעום ולתקן תיבול
להוריד מהאש ולמעוך היטב עם מזלג
עד לקבלת מחית רכה וטעימה
כעת, נותר להכין את הבצק ולמלא
מתכון לבצק סמבוסק אפשר למצוא כאן
אולי יעניין אותך גם מילוי לבורקס תופחי אדמה משאריות או תבשיל חומוס עם בשר בסגנון מרוקאי משאריות
"עשה את הטוב עם גופך, כדי שנפשך תשתוקק להישאר בו."
אמא הודית