26 Jan
26Jan

על כך שחומוס הוא בריא וטעים אין וויכוח. מה אפשר לעשות עם גרגירי חומוס? מסתבר שהמון! וגם עם שאריות של גרגירי חומוס אפשר להגיע למנות משובחות. אז אם פתחת קופסה של גרגרי חומוס משומרים אבל השתמשת רק בחלקה או השתמשת בחומוס מופשר של סנפרוסט ונשארו כמה גרגרים שאי אפשר להחזיר למקפיא, או אפילו אם נשארו גרגרי חומוס מבושלים מהחמין, כאן זה המקום לבחור ולהחליט מה לעשות עם שאריות גרגרי חומוס. משאריות גרגרי חומוס אפשר להכין ממרח חומוס אישי. אפשר להכין תבשיל חומוס צמחוני או תבשיל מרוקאי עם בשר. אפשר להכין מילוי לסמבוסק או "נשנוש ברים" קליל שאוכלים עם משקה חריף. גם משאריות חומוס של חמין אפשר להכין מנות חדשות. בדיוק כמו עם גרגרים "בתוליים". אז יאללה לעבודה.


"הראו לי תענוג הדומה לארוחת הערב, אשר מגיעה בכל יום ונמשכת שעה".

שארל מוריס דה טליראן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.