הפסטרמה במקרר לא מחזיקה הרבה זמן מעמד. לקראת הסוף, שלוש או ארבע פרוסות אחרונות כדאי כבר להתחיל לחשוב על פרידה. במקום לזרוק את הפסטרמה הבודדה, אפשר לעשות ממנה יופי של מנות ראשונות, עיקריות או סנדוויץ בין הארוחות. סנדוויץ פסטרמה שסוגר את היום ואת החבילה, שניצל דק דק, סלט קר - חם, פסטה פסטרמה, מוקפץ מעושן, אומלט המלכה עם שאריות פסטרמה, סלט תפוחי אדמה ואפילו פאד-תאי מושלם. אם יש עוד רעיונות כדאי לשלוח לכאן.
"גם תרנגול הודו חשב ועכשיו הוא במרק"
סבתא רוסיה