13 Oct
13Oct

פסטה פסטרמה זו הפסטה הכי קלה להכנה והכי טעימה מהפסטות המהירות. אם האטריות כבר מוכנות אז 5 דק' ויש ארוחת מנצ'יס הורסת.


אז מה צריך?

שתיים או שלוש פרוסות פסטרמה נטושות.

תיבולית שום או שן שום קצוצה.

רבע כוס שמן זית איכותי.

עגבניה , אפשר זקנה, חתוכה לקוביות.

קוביית עשבי תיבול מעורבים קפואה 

או עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, בזיליקום)

מלח, פלפל.

פסטה - חבילה

לשדרוג: שאריות פירורי לחם.

 

אז מה צריך לעשות?

 

לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן. 

(כמובן שאפשר להשתמש בשאריות מאתמול)

 לחמם חצי מכמות שמן הזית על האש, 

לחתוך את הפסטרמה לקוביות קטנות או

לרצועות ארוכות (איך שאוהבים).

להוסיף את הפסטרמה לשמן החם ולהקפיץ עד שהפסטרמה מזהיבה.

 להוסיף את השום העגבנייה ועשבי התיבול, מלח ופלפל. 

לערבב דקה עד 3 דקות.

 להוסיף את הפסטה לרוטב המבעבע ומפיץ ריח של אושר,

 לפזר פירורי לחם ולערבב.

להוסיף את שמן הזית שנשאר לערבב שוב ולהגיש באהבה.

 


" לעולם אל תסמוך על שף רזה " 

שף איטלקי



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.