אין על שניצל. מי לא אוהב שניצל? אבל לפעמים אין שניצל. זה קורה באמצע הלילה, כשפותחים את המקרר ויש רק פסטרמה מעולפת במגרה. ואז הראש מתחיל לעבוד... פסטרמה הייתה יכולה להיות שניצל אם היא לא הייתה פסטרמה... אז איך הופכים פסטרמה לשניצל הורס? קלי קלות.
אז מה צריך?
כמה פרוסות פסטרמה
ביצה
פירורי לחם
שמן
(אפשר גם גבינה צהובה אם אין בעיית כשרות)
אז מה צריך לעשות?
לטבול כל פרוסת פסטרמה בביצה
אחר כך בפירורי לחם
ושוב בביצה
ושוב בפירורי לחם
לטגן משני הצדדים עד הזהבה
לחסל מהר לפני שכולם באים.
אם רוצים "קורדון בלו"
לוקחים שתי פרוסות פסטרמה וביניהן פרוסת גבנ"צ
ועושים את אותה הפעולה
טבילה בביצה, פירורי לחם, ביצה פירורי לחם וטיגון
וגם כדאי למהר עם החיסול...
"זה לא שאתה נעשה שמן יותר, זה פתח הדלת שנעשה יותר צר ואז פשוט יותר כדאי לא לעבור דרכו".
פו הדוב