08 Dec
08Dec

מרק כתום סמיך מתקתק עם כמה קרוטונים מעל...


אז מה צריך?

בטטה אחת, 2-3 גזרים, תפוח אדמה אחד, כוס קוביות דלעת, בצל.

(אפשר להשתמש בכל אחד מהמרכיבים, 

או לוותר על חלק מהם, לפי מה שיש או נשאר בבית). 

כוס שמנת לבישול או חלב או קרם קוקוס.

2 כפות אבקת מרק עוף

מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט

חצי כפית כורכום

חצי כפית חוויאג' למרק.


אז מה צריך לעשות?


להכניס את כל המצרכים לסיר מים עד כדי כיסוי. בערך 2 ס"מ מעל.

לבשל עד שמתרכך. 

אפשר להשתמש גם בירקות שכבר עברו בישול. 

למעוך את כל התערובת המבושלת עם המים בעזרת ממחה ידני.

להוסיף את השמנת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט

להגיע לכמעט רתיחה. לבשל עוד 5 דק' על אש נמוכה.

להגיש ביום גשום עם קרוטונים ביתיים.


"הסבלנות מרה היא אך פירותיה מתוקים"

ז'אן ז'אק רוסו 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.