הכי מעצבן זה שנשארת כמות קטנה של טונה לאחר פתיחת הקופסה. האחסון שלה במקרר מצריך הרבה השקעה ומחשבה יצירתית כדי שהיא לא תסריח את כל המקרר. אז אם נשארו שאריות קטנות של טונה לאחר הכנת הסנדוויצ'ים אפשר פשוט להשתמש בהן באותו רגע ולעשות מהן משהו אחר. למשל סלט טונה עם ביצה או עם תירס. או קציצות טונה קריספיות, או מילוי למלווח. פסטה עם טונה חזקה אצלנו במטבח, וסלטוסטונה עם גבנ"צ זה בכלל שילוב מנצח.
"בבוקר תאכל כמו מלך, בצהריים תאכל כמו נסיך ובערב תאכל כמו אביון"
הרמב"ם