24 Nov
24Nov

מכירים את הדוכנים האלו שמוכרים גרגרי תירס בכוסות והריח הממכר של התירס עם החמאה מסתובב בכל הקניון? אז כזה! פשוט וקל וגם משאריות


אז מה צריך?

לפחות כוס אחת של שאריות גרגרי תירס. 

(אפשר מקופסא או משקית קפואה או אפילו מקלח תירס שכבר אף אחד 

לא רוצה ואז צריך פשוט לגרד את הגרגרים בעזרת סכין)

כף או שתיים חמאה (תלוי בספירת הקלוריות...)

מלח, פלפל, אבקת שום או חצי שן שום כתוש או חתיכה קטנה של תיבולית שום.

פרמזן או כל גבינה צהובה קשה אחרת שיש. גם גבינת עיזים מתאימה.

כף או שתיים חלב.

אז מה צריך לעשות?

לחמם מחבת עם החמאה ולהוסיף את החלב.

להוסיף את גרגרי התירס והתבלינים ולערבב עד שהם משחימים קלות.

לכבות את האש ולגרד מעל מעט גבינה צהובה קשה. 

הצעות לשדרוג: 

לפזר מעט אבקת צ'ילי לחריפות עדינה או להוסיף מעט פלפל ירוק חריף  קצוץ.


"בים בם בם תירס חם"

מרים רות


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.