12 Oct
12Oct

לפעמים המילה שאריות עושה חשק לזרוק הכל, אבל שאריות של פתיתים זה זהב במטבח. מושלם לתבשיל מהביל ביחד עם עוף. אף אחד לא יעלה על דעתו שזה עשוי  משאריות.


אז מה צריך?

שתי כוסות שאריות פתיתים מבושלים

חזה עוף או שאריות של עוף מאתמול 

(לחתוך לחתיכות)

חצי כוס זיתים מגורענים (לא חובה)

(שחורים או ירוקים, מה שיש במקרר)

2 כפות רסק עגבניות או 2 עגבניות מרוסקות 

או 4 כפות קטשופ

חצי קוביית תיבולית שום פטרוזיליה 

או שן שום אחת

בצל קצוץ

כף שמן

מלח, פלפל, כפית פפריקה

אז מה לעשות?

לטגן את הבצל, 

להוסיף את העגבניות (או הרסק) ולתבל. 

להוסיף את העוף, הזיתים וחצי כוס מים. 

להרתיח.

להוסיף את הפתיתים, 

לערבב, 

לתקן תיבול 

ולחסל מהר...


אולי יעניין אותך גם: מה אפשר לעשות עם שאריות של פסטרמה או פשטידת שאריות גבינה.


"לעתים נדירות חושב האדם ביתר רצינות על משהו מאשר חושב הוא על ארוחתו"

סמואל ג'ונסון



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.