פעם היו קרוקטים. "פינגרפוד" מדליקים לאירועים ומסיבות. היום יש להם כל מיני שמות מודרניים. כדורי פירה, נגיסי תפוחי אדמה, חטיפי פירה, או אצבעות תפוחי אדמה. לא משנה השם, קרוקט הוא קרוקט והוא טעים בכל צורה.
אז מה צריך?
שתי כוסות של שאריות פירה
(אפשר גם מתובל / אפשר גם בטטה)
רבע כוס גבינה קשה מגוררת
אפשר להוסיף פסטרמה קצוצה
או בשר טחון במקום הגבינה.
חצי בצל קצוץ ומטוגן (לא חובה)
כף קמח
(אפשר קמח רגיל או קמח תפוחי אדמה
או פירורי לחם)
ביצה
כפית פטרוזיליה קצוצה או יבשה
(או כל ירק אחר שאוהבים)
מלח פלפל
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
כוס פירור לחם או פנקו
כוס קמח
ביצה
אז מה צריך לעשות?
לערבב את כל החומרים לבלילה יציבה.
ליצור כדורים או גלילים ארוכים
(בערך 4-6)
לטבול בקמח,
אחר כך בביצה
ואחר כך בפירורי הלחם.
לטגן בשמן עמוק.
אפשר להוסיף מעט חרדל לבלילה,
או מטבל חריף.
יאאמי
אף פעם אל תאכל משהו שאתה לא יכול לבטא את שמו
ריק מרלינג