08 Dec
08Dec

מה יותר טעים בערב חורף  קר ממרק? מרק עם קרוטונים! ואלו קרוטונים שמכינים לבד משאריות, הכי טעים.

החלות שנשארו משבת, הלחם שיושב כבר יומיים בסלסלה, הבגט שהתייבש, הלחמניות ששכחת לקחת ואפילו הקרואסון שהתיישן.

 הכל נקלה בתנור ועובר למרק מהר מהר


אז מה צריך?

כל סוג לחם או מאפה שעבר זמנו, מכל סוג קמח, אפשר גם לערבב

מעט אבקת שום ומעט שמן זית ומלח


אז מה עושים?

חותכים את הלחם לקוביות קטנות או בינוניות 

(מה שאוהבים אבל חשוב לשמור על גודל אחיד)

מפזרים בתבנית על נייר אפייה

מחממים תנור ל180 מעלות

מפזרים מעט אבקת שום, מלח וטפטופים של שמן זית על הכל

מערבבים

מכניסים לתנור בערך ל5 עד 10 דקות

חשוב לשים לב שלא ישרף...

מוכן כשמזהיב

ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר

מתאימים למרק ולסלט



רוצה מתכון לקרוטונים ממש מהירים?

רוצה להכין קרוטונים למנה אחת של מרק?

הנה כאן יש רעיון


"את ארוחת הבוקר תאכל לשובע, את ארוחת הצהרים תחלוק עם חברך, ואת ארוחת הערב תן לשונאך." 

פתגם סיני


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.