המרק מוכן ואין קרוטונים? פרוסת לחם יבשה או שתיים יעשו את העבודה
אז מה צריך?
פרוסת לחם או שתיים שנשארו בודדות כמה ימים (לשים לב שאין עובש...)
מעט שמן זית או חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
אבקת שום, מלח
אז מה צריך לעשות?
למרוח מעט שמן / חמאה על הפרוסות
לפזר מעט מלח ואבקת שום
להכניס לטוסטר קופץ.
דקה והקרוטונים מוכנים
אפשר להכין גם עם לחמנייה או בגט
( צריך לחתוך לעובי שנכנס לטוסטר)
"מי שיצר את הבעיה יכול לפתור אותה."
פתגם סיני