להוסיף את שאריות התירס לסלט (לכל סלט) זה מתבקש!
להכין סלט מקסיקני במיוחד בשביל שאריות התירס הנותרות, זו כבר חגיגה.
אז מה צריך?
כוס שאריות של גרגרי תירס
(אפשר מקופסא, משקית קפואה או מקלח תירס מגורד)
עגבניה, מלפפון, בצל, שן שום, גמבה (אם חסר ירק אחד זה לא נורא).
עשבי תיבול: כוסברה או פטרוזיליה
פלפל צ'ילי אדום או כל פלפל חריף שיש (אם אין טרי, אבקת צ'ילי תעשה את העבודה)
מלח, פלפל, מיץ מלימון שלם, מעט שמן זית
אופציה לשדרוג: חצי מנגו קצוץ קטן או פפאיה
אז מה צריך לעשות?
יש לחמם מחבת עם מעט שמן זית
להוסיף את גרגרי התירס ולתת להם להזהיב קלות
להוריד מהאש.
לקצוץ את הבצל והשום ועשבי התיבול קטן קטן קטן
לחתוך את הירקות קטן קטן
לערבב בקערה את כל הירקות עם התבלינים ולהוסיף את גרגרי התירס.
אפשר לכול יחד אם נאצ'וס או טורטיה
יאאמי
"מי שמתחלק במה שיש לו נשאר עם החלק הטוב ביותר."
פתגם מקסיקני