15 Jun
15Jun

הבצק הזה הוא קסם, ניתן למלא אותו בכל טוב. נשארו גרגרי חומוס? 

אפשר להכין מלית חומוס, נשארו גבינות ישנות, אפשר למלא אותו בגבינות.

אפשר במלית טונה, תפוחי אדמה, ירקות מבושלים או קלויים וכדומה, חצילים, וגם בשר


מתאים ל8-10 יחידות

אז מה צריך?

כוס חד פעמית של קמח

חצי כפית שמרים יבשים

חצי כוס מים פושרים

שתי כפות שמן

קורט מלח 

קורט סוכר

שמן לטיגון עמוק


אז מה צריך לעשות?

לערבב את כל המצרכים היטב

ללוש במשך 5 דקות לפחות

לתת לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח

ללוש שוב 3 דקות

לתת לבצק לתפוח שוב חצי שעה בערך

הבצק מוכן!

(כמובן שאפשר להכפיל כמויות)


איך ממלאים?

לחלק את הבצק ל2

לרדד כל חלק לעובי חצי ס"מ

ליצור עיגולים או ריבועים (בקוטר של כוס רגילה)

להניח בכל עיגול או ריבוע כפית יפה של מילוי

לסגור היטב ולהדק בקצוות

לחמם שמן עמוק

לשלוח את המאפים לטיגון הגון בסיר

להפוך ולהוציא כשהצבע צהבהב חום


אם לא רוצים לטגן: אפשר לאפות, 

זה יוצא נהדר, חום בינוני עד הזהבה


אולי יעניין אותך גם: מה אפשר לעשות משאריות גבינה או מילוי תפוחי אדמה לבורקס או מילוי לסמבוסק משאריות גרגרי חומוס


"הפסק לחפש פחות בעיות והתחל לחפש יותר חוכמה"

אמא הודית

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.