ארוחת בוקר מלכותית צרפתית וכשרה לפסח, בקלילות ובמתיקות. (אפשר גם במליחות)
אז מה צריך?
4 מצות, עדיף רטובות קצת.(4 מנות)
ביצה
חצי כוס חלב / שמנת / חלב קוקוס
מעט שמן לטיגון
אז מה צריך לעשות?
לשקשק את הביצה עם החלב
לטבול כל מצה טוב טוב משני הצדדים ולטגן עד הזהבה
תוספות:
למלוח: חמאה, גבנ"צ
למתוק: מעט סוכר או דבש או סילאן
אולי יעניין אותך גם: שקשוקת פרנצ'טוסט משאריות לחם או מה אפשר לעשות משאריות תירס
"השמיים כבר אחרים, זמן לקרוא בשיר השירים, בגד חג חדש ומצה בדבש, זה סימן שפסח כאן."
נעמי שמר