12 Apr
12Apr

ארוחת בוקר מלכותית צרפתית וכשרה לפסח, בקלילות ובמתיקות. (אפשר גם במליחות)


אז מה צריך?

4 מצות, עדיף רטובות קצת.(4 מנות)

ביצה

חצי כוס חלב /  שמנת / חלב קוקוס 

מעט שמן לטיגון

אז מה צריך לעשות?

לשקשק את הביצה עם החלב

לטבול כל מצה טוב טוב משני הצדדים ולטגן עד הזהבה

תוספות:

למלוח: חמאה, גבנ"צ

למתוק: מעט סוכר או דבש או סילאן


אולי יעניין אותך גם: שקשוקת פרנצ'טוסט משאריות לחם או מה אפשר לעשות משאריות תירס


"השמיים כבר אחרים, זמן לקרוא בשיר השירים, בגד חג חדש ומצה בדבש, זה סימן שפסח כאן."  

נעמי שמר

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.