שאריות יכולות תמיד ללבוש כובע חדש. כובע מבצק עלים או פילאס, הוא כובע טעים ביותר! הנה כובע חדש לשאריות תפוחי אדמה
אז מה צריך?
כוס שאריות תפוחי אדמה
תבלינים שאוהבים (עשבי תיבול, פלפל, מלח, אבקת מרק, בצל מטוגן)
שתי פרוסות גבינה קשה (גבינה צהובה, פרמזן, בולגרית או כל גבינה קשה שיש)
אז מה צריך לעשות?
למעוך את תפוחי האדמה לפירה גס
להוסיף תבלינים
להוסיף גבינה קשה מגוררת
לערבב הכל והמילוי מוכן
אפשר למלא: בצק עלים, בצק פילאס, מלווח, בצק פילו ואפילו פנקייק.
"ראשית צריך לאפות שטרודל ורק אז לשבת ולהרהר."
פתגם אוסטרי