18 Dec
18Dec

בשר טחון מטוגן בבצל ושום עטוף רוטב עגבניות עסיסי, יכול למלא כל בצק בשמחה. 

בורקס, סמבוסק, דפי אורז, לחמניה, כיסונים שונים או לזניה. 

טוב גם לפסטה כרוטב בולונז ואפילו לבד הוא יהיה מאד נחמד


אז מה צריך?

רבע קילו בשר טחון

בצל

כף או שתיים  שמן לטיגון

שן שום או שתיים

2 עגבניות מרוסקות טריות או מקופסא (מה שיש בבית)

2 כפות של רסק עגבניות או קטשופ

כפית שטוחה פפריקה

מלח פלפל

אפשר להוסיף פטרוזליה קצוצה טרייה או יבשה, או שלא..


אז מה צריך לעשות?

לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה

לקצוץ גם את השום ולהוסיף לבצל.

להוסיף את הבשר לסיר / מחבת ולערבב היטב עד

 שהוא הופך לפירורים והצבע אפור ולא אדום.

להוסיף את רסק העגבניות

וגם עגבניות מרוסקות אם יש (לא חובה)

לערבב ולהוסיף תבלינים.

להוסיף מעט (חצי כוס בערך) מים ולבשל על אש נמוכה

 עד כחצי שעה. 


ניתן להכין מילוי בשר טחון גם משאריות של קציצות: 

מפוררים את הקציצות הנותרות, 

מוסיפים קצת רוטב עגבניות מתובל או קטשופ וממלאים בצק וישר לתנור



"כאשר אתה עוקף את פחדך, אתה מרגיש חופשי." ספנסר ג'ונסון

אולי יעניין אתך גם: מילוי גבינות משאריות או מילוי משאריות תפוחי אדמה או בצק הקסמים למילוי

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.