14 Oct
14Oct

גבינה לבנה, צהובה, מלוחה או מסריחה... כל הגבינות בעלות תפוגה וכדאי להשתמש בהן לפני שהן מאבדות את זה. גבינות הן בסיס לכל כך הרבה תבשילים ומאפים ששווה לחשוב על תפקיד ראשי באיזו מנה שובבה עם גבינה לפני שמעיפים לפח. שאריות של גבינות הן מילוי מופלא לבורקס או לפשטידה. גבינות רכות יכולות להפוך למטבל הורס עם טיפ טיפונת תבלינים וטיפול. גבינות קשות מגורדות על חביתה זה שדרוג מהפכני. ופיצה משאריות גבינה זה שוס. שאריות גבינה טובות ללחמניות גבינה לפנקייק מפנק ואפילו טירמיסו משובח.


"איך אתה מצפה לשלוט על מדינה שיש בה 246 סוגי גבינות"

שארל דה גול


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.