07 Dec
07Dec

לביבות תמיד מתאימות בכל מצב ובכל שלב. נחטפות ומלטפות. ועם תירס הן יותר שוות


אז מה צריך?

חומרים בדיוק כמו לבלילת פנקייק:

כוס חלב אחת

ביצה אחת

כוס קמח אחת

ובנוסף: כוס של  שאריות תירס. 

אפשרי גרגרים שהיו קפואים, 

או הסוף של הקופסא,

 או קלח תירס שנשאר - מגרדים ממנו את הגרגרים ומשתמשים.

מלח, פלפל, שמן לטיגון

שדרוגים: חצי כוס ח"פ גבנ"צ 

אפשר להשתמש בכל ירק אחר מבושל שנשאר. 


אז מה צריך לעשות?

לערבב את כל המצרכים

ליצור לביבות

לטגן במעט שמן או לאפות בתנור.

עד שמשחים.


"לא יאכל אדם עד שתתמלא כרסו, אלא יפחות כמו רביע משובעתו". 

הרמב"ם

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.