את הגלגלים האלה חייבים להכין. הם חמודים, יפים ריחניים ויודעים לעשות עבודה!
וגם..
אם יש כמות ענקית של תפוזונים סינים על העץ, וכבר אין מה לעשות איתם,
זה יופי של פתרון יצירתי!
אז מה צריך?
תפוזונים סינים בכל כמות רצויה
מעט אבקת סוכר
אז מה צריך לעשות?
לחמם תנור ל 170 מעלות
לחתוך את התפוזים הקטנים לפרוסות ממש דקות (בעדינות)
בערך 4-5 פרוסות מכל תפוזון
(לא להשתמש בקצוות של התפוז)
לפזר את הגלגלים על נייר אפייה
מעל התפוזונים לפזר אבקת אפייה בלי להתקמצן
להכניס לתנור לשעה
אחרי שעה להפוך את הגלגלים
לפזר עוד אבקת סוכר ולהכניס לעוד חצי שעה
* הזמנים לא מדויקים, זה תלוי בכמות שיש בתבנית ובתנור
כדאי לשים לב מידי פעם למצב שלהם בזמן האפייה.
כדאי שלא תהיה צפיפות רבה בתבנית
ולכל פרוסת תפוז יהיה מקום משלה.
בתום האפייה יש להוציא ולהניח להתקרר
להשאיר בחוץ לפחות יום.
אחר כך אפשר לסגור בצנצנת ולשמור
מה אפשר לעשות עם זה?
להניח בקערה על שולחן בסלון זה יפה ומפיץ ריח נעים
לקשט קינוחים.
להוסיף לתה.
לקצוץ דק לפירורים ולהשתמש כתבלין
"אין בושה בלא לדעת, הבושה היא לא לנסות לברר" פתגם רוסי