שאריות של החיים
קחי נשימה
אוכל לא זורקים
צור קשר
אודות
שאריות של החיים
קחי נשימה
אוכל לא זורקים
צור קשר
אודות
בית
אוכל לא זורקים
ברוסקטה איטלקית משאריות בגט
ברוסקטה איטלקית משאריות בגט
13
Oct
13
Oct
ב
רוסקטה איטלקית. לחם או בגט מרוח במיץ של עגבנייה, שמן זית ושום. זה הטעם המזרח תיכוני המהפנט את כולם. עם לחם ישן או בגט מאתמול יוצא אפילו יותר טעים. כל כך פשוט ככה מוסיף לארוחה.
אז מה צריך?
4 פרוסות שאריות לחם / בגט / חלה.
מעט שמן זית (או חמאה),
עגבנייה, שום
אז מה צריך לעשות?
לקלף שן שום אחת ולחתוך באמצע.
לשפשף את הלחם בשן השום.
לחתוך עגבנייה בשלה,
לשפשף את הלחם בעגבנייה לספיגת הנוזלים
לזלף מעט שמן זית ולהכניס לתנור חם
(או טוסטר אובן).
לאפות עד הזהבה. (כמה דקות).
ניתן להגיש עם פרוסות עגבנייה טריות מעל,
מוצרלה, פיסות קישוא או חציל מטוגן.
"גם קטשופ זה ירק"
רונלד רייגן
ברוסקטה
לחם ישן עם שמן זית
לחם קלוי איטלקי
30
May
מרק עם שאריות פתיתים
30
May
ריזוטו פתיתים איטלקי יהודי משאריות
30
May
סלט עם שאריות פתיתים
הערות
שלח תגובה
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.
yesfoodagain@gmail.com
ישראל