13 Oct
13Oct

ברוסקטה איטלקית. לחם או בגט מרוח במיץ של עגבנייה, שמן זית ושום. זה הטעם המזרח תיכוני המהפנט את כולם. עם לחם ישן או בגט מאתמול יוצא אפילו יותר טעים. כל כך פשוט ככה מוסיף לארוחה. 


אז מה צריך?

4 פרוסות  שאריות לחם / בגט / חלה. 

מעט שמן זית (או חמאה), 

עגבנייה, שום


אז מה צריך לעשות?

לקלף שן שום אחת ולחתוך באמצע. 

לשפשף את הלחם בשן השום.

לחתוך עגבנייה בשלה, 

לשפשף את הלחם בעגבנייה לספיגת הנוזלים 

לזלף מעט שמן זית ולהכניס לתנור חם 

(או טוסטר אובן). 

לאפות עד הזהבה. (כמה דקות).

ניתן להגיש עם פרוסות עגבנייה טריות מעל, 

מוצרלה, פיסות קישוא או חציל מטוגן.


"גם קטשופ זה ירק"

רונלד רייגן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.