14 Oct
14Oct

בא לך פיצה ממש עכשיו ולא מתאים לחכות שעתיים למשלוח?

 בצק צ'יק צ'ק משאריות גבינה רכה שיש תמיד במקרר


אז מה צריך?

לבצק:

1 חב' קמח תופח או שלוש כוסות וחצי

  קמח רגיל + 1 אבקת אפיה.

4 כפות שמן צמחי 

(איזה שיש, הכי טעים שמן זית)

1 גביע גבינה לבנה - 500 גר'. 

(אפשר לערבב גבינה / קוטג' / יוגורט שמנת חמוצה ריוויון או חלב)

מעט מלח לפי הטעם.


אז מה צריך לעשות?

לערבב את כל החומרים לבצק אחיד ורך.

 לשטח על תבנית בינונית משומנת קלות

או להכין פיצות קטנות אישיות.

* מומלץ מאד: לאפות ללא הרוטב למשך 5 דק'. 

ואז למרוח את הרוטב והתוספות.

לרוטב

חצי כוס קטשופ או רסק עגבניות או אפילו סלט מטבוחה מוכן.

כף שמן זית

מעט אבקת שום 

או רבע תיבולית שום פטרוזיליה 

או שן שום כתושה.

כפית עשבי תיבול יבשים או טריים 

(בזיליקום, פטרוזיליה, טימין, זעתר, אורגנו)

לערבב הכל ולמרוח על הבצק.

תוספות:

גבינות קשות מכל הסוגים 

(מה שיש במקרר) לגרר ולפזר על הרוטב

פרוסות עגבניה

שאריות אנטיפסטי

טבעות בצל

פלפל חריף

חציל מטוגן

זיתים

תירס

שאריות נקניק (למי שאינו שומר כשרות)

אננס או מנגו  - לאמיצים.


להחזיר לתנור לעוד 15 דק' בערך או עד שמזהיב הבצק והגבינה נמסה


"הבעיה עם אוכל איטלקי זה שחמישה או ששה ימים אחר כך אתה שוב רעב" 

ג'ורג' מילר

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.