ארוחת ערב קבועה: ביצה, סלט גבינות. זה מה שאכלנו כל ערב בילדות. אם היו שאריות, הן תמיד נכנסו בדלת האחורית לצלחות שלנו. כך היו שאריות הפירה מתערבבות עם הביצה המקושקשת, וזו אחת המנות שהיו אהובות עלינו.
אז מה צריך?
כוס שאריות פירה
חצי בצל
2 או 3 ביצים
חופן פטרוזיליה
גמבה / עגבנייה / חופן עלי תרד קצוצים
מלח פלפל
שמן לטיגון
מה צריך לעשות?
לקצוץ ולטגן את הבצל
להוסיף את הירקות ולהשחים מעט.
להוסיף את הפירה בגושים קטנים ולהמשיך להקפיץ בערבוב.
לקשקש את הביצים בקערה ולהוסיף למחבת
לתבל ולהמשיך לערבב עד למצב בו הכל זהוב ומוצק.
"מוטב חצי ביצה מאשר קליפה ריקה "
עממי